Onze Diensten

Administratieve werkzaamheden

Naast het volledig zelfstandig verzorgen en het volledig uitbesteden van uw administratie, is er ook de mogelijkheid om uw administratie gedeeltelijk uit te besteden. U kunt denken aan de invoer, begeleiding en/ of controle van uw boekhouding. Voor ieder stukje van uw boekhouding dat u liever uitbesteed, kunt u bij ons terecht. Samen met u zoeken wij naar de vorm die het best bij u en uw onderneming past. Ook voor invoerwerkzaamheden kunnen wij u een interessant voorstel doen.

Fiscale werkzaamheden

Comparco kan alle fiscale aangiften voor u verzorgen. Hierbij moet u denken aan o.a. inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen. Alle fiscale voordelen worden benut en alle regels worden uiteraard gevolgd, om zo een optimaal rendement te krijgen.

Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Maar u ontkomt er natuurlijk niet aan om ook uw salarisadministratie te verzorgen. De verwerking van een kwalitatief goede salaris administratie vraagt veel tijd en specifieke kennis. Comparco zorgt dat de salarisberekening klopt en dat de geldende wet- en regelgeving correct wordt toegepast. Uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte loonspecificatie.

Werkzaamheden

Recente reacties

Enigma

NO Post

Tags :  Bootstrap HTML5

Add You Post To show post here..

Read More

Neem gerust contact op met ons! Uw werk, is ons zorg!