Diensten

Uw focus

Wilt u zich meer richten op het ondernemen en de administratie aan een professional overlaten,
dan bent u bij Comparco aan het juiste adres. 

De werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten, zijn;

Fiscale werkzaamheden

Comparco B.V. kan alle fiscale aangiften voor u verzorgen. Hierbij moet u denken aan o.a. inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen. Alle fiscale voordelen worden benut en alle regels worden uiteraard gevolgd, om zo een optimaal rendement te krijgen.

Administratieve werkzaamheden

Naast het volledig zelfstandig verzorgen en het volledig uitbesteden van uw administratie, is er ook de mogelijkheid om uw administratie gedeeltelijk uit te besteden. U kunt denken aan de invoer, begeleiding en/ of controle van uw boekhouding. Voor ieder stukje van uw boekhouding dat u liever uitbesteed, kunt u bij ons terecht. Samen met u zoeken wij naar de vorm die het best bij u en uw onderneming past. Ook voor invoerwerkzaamheden kunnen wij u een interessant voorstel doen.

Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Maar u ontkomt er natuurlijk niet aan om ook uw salarisadministratie te verzorgen. De verwerking van een kwalitatief goede salaris administratie vraagt veel tijd en specifieke kennis. Comparco zorgt dat de salarisberekening klopt en dat de geldende wet- en regelgeving correct wordt toegepast. Uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte loonspecificatie.

Startersbegeleiding

Er komt enorm veel op startende ondernemers af. Zij kunnen extra advies en tips op fiscaal en financieel gebied dan ook goed gebruiken. Zodra u zich niet druk hoeft te maken over uw boekhouding kunt u uw kostbare tijd besteden aan de opbouw van uw onderneming.

Inkomstenbelasting

Ook voor particuliere inkomstenbelasting aangiftes kunt u bij Comparco terecht. Wanneer u hiervoor een afspraak met ons maakt krijgt u van ons een lijst met zaken die nodig zijn bij de aangifte. Denkt u hierbij aan jaaropgaven, WOZ beschikking van uw woning, originele aangifte biljet inkomstenbelasting e.d.